Best Gelato - Cofetarie Nunta Zalau

Cofetarie Nunta Zalau - Best Gelato - Va asteptam la coferiarie noastra pentru a savura prajiturile si torturile noastre delicioase.

Povestea Best Gelato își are începuturile din dorința de a creea o cofetărie aparte, cu produse gustoase și tradiționale prinde curaj în sufletele celor ce astăzi îndulcesc orașele din Salaj cu bunătăți atent meștesugite în timp. Drumul de început a fost timid și plin de necunoscut, dar presărat cu ambiție, dăruire, idei și multă muncă a devenit azi un drum solid, mereu îmbunătățit și recunoscut de tot mai mulți romani.

Maeștrii noștri cofetari realizează zilnic pentru dumneavoastră combinațiile perfecte din bune ingrediente. Torturile și prăjiturile noastre se bucură de aprecierea clienților noștri atât la nunți, botezuri, petreceri aniversare și alte ocazii speciale cât și atunci cand doriți să savurați o prăjitură în ambianța placută a uneia dintre cofetăriile Best Gelato din Zalau.

Din dorinta de a satisface si pretentioase gusturi, Cofetaria Best Gelato si-a infiintat propriul laborator, in care realizam produse proaspete, folosind ingrediente de inalta calitate, naturale, la standarde europene, cu retete in care se imbina pasiunea cu dragostea de frumos, cu personal bine instruit si deschis la orice noua provocare.

Tortul de nunta nu trebuie sa fie doar spectaculos, ci si gustos si rafinat, iar pentru decoratiuni te poti inspira din catalogul cu intreaga colectie a modelelor puse la dispozitie de Cofetaria Armand, toate acestea pentru a crea un tort unic, elegant si deosebit.

Tematica poate fi una din pasiunile voastre commune sau chiar un detaliu important din viata voastra impreuna, iar decoratiunile dulci prezente pe tort pot fi chiar accesoriile de pe rochia de mireasa (dantela, pietre pretioase sau broderii), fie pot fi inspirate chiar din buchetul miresei sau aranjamentele florale.

La intalnirea cucofetarul si designerul nostru de toruri o sa puteti degusta gratuit sortimentele disponibile de tort si veti vizualiza intreg catalogul cu modele pentru torturi de nunta. Pe langa toate acestea, veti fi sfatuiti in legatura cu cantitatea optima, tematica potrivita si paleta de culori perfecta pentru un tort de de poveste.

Produsele noastre:

  • Torturi Nunta
  • Torturi Botez
  • Torturi Aniversari
  • Torturi Copii
  • Torturi Personalizate
  • Candy Bar
  • Prajituri
  • Patiserie

Localizare Best Gelato
Galerie Cofetarie Nunta Zalau