Petrecerea Burlacitelor

Petrecerea burlacitelor trebuie sa fie de neuitat, avand in vedere ca este “ultima noapte de libertate”. Este ocazia perfecta pentru ca viitoarea mireasa sa mai scape de emotii si sa se distreze impreuna cu prietenele ei. Datoria domnisoarei de onoare este aceea de a organiza o petrecere ideala pentru prietena sa. Locatia, tema si activitatile alese pentru petrecere trebuie sa corespunda intru totul cu preferintele si caracterul viitoarei mirese.

Idei pentru petrecerea burlacitelor:

  • O zi la spa - Multe fete isi doresc o zi de rasfat inaintea nuntii. O zi la spa este locul perfect pentru relaxare si povesti amuzante. Intre masaje si tratamente cu ciocolata sau aromaterapie puteti opta pentru o baie in jacuzi sau piscina.
  • O noapte in club - O noapte incendiara cu gasca de burlacite in club! Cu siguranta veti face ravagii, nu uitati accesoriile pentru burlacita! Pentru mai multa distractie schimbati locatia, fiecare club are farmecul sau.
  • Karaoke - Petrecerile karoke intotdeauna vor fi distractive, indiferent daca au loc intr-un pub sau acasa. Incepe petrecerea cu o melodie pe care toata lumea o stie si o adora. Pentru aceasta petrecere ar fi indicat sa ai pregatite si niste accesorii precum peruci, masti, instrumente, tamburine. Aceasta este o etapa in care fiecare o sa-si aleaga starul preferat si chiar cele mai rusinoase persoane vor iesi din cochilie si se vor distra pe cinste!
  • Restaurant - O cina impreuna cu prietenele tale este o alegere buna pentru o seara relaxanta si linistita. Este o ocazie foarte buna pentru a mai sta “la un pahar de vorba” si a savura o cina delicioasa. Desertul este foarte important, puteti incerca toate sortimentele!