Petrecerea Burlacilor

Petrecerea burlacilorUn lucru pe care il stie toata lumea este ca la petrecerile pentru burlaci se fac lucruri “interzise” pe care mirii nu le vor mai accepta dupa nunta. Petrecerea burlacilor se organizeaza deobicei cu o saptamana inaintea nuntii. Tematicile pentru petrecerile de burlaci (desi pot diferi in functie de regiune, cultura si obiceiuri sociale) sunt foarte diverse insa trebuie sa fie inspirate si originale.
Povara organizarii acestei petreceri cade pe umerii cavalerului de onoare care trebuie sa afle ce fel de petrecere prefera viitorul mire, care sunt activitatile pe care ar vrea sa le faca inainte de a spune adio libertatii. Camarazii mirelui trebuie să îi pregătească un ultim dezmăţ burlăcesc de ţinut minte până la moarte. Căci nicio burlăcie nu se poate preda aşa, oricum, fără o ultimă ofensivă.

Idei pentru petrecerea burlacilor:

  • Puteti apela la clasicele cluburi de noapte insa acestea devin cam uzate in astfel de ocazii, iar tu cu siguranta vrei o petrecere originala;
  • Se pot organiza tot felul de campionate, fie de jocuri de noroc, fie sporturi extreme (daca mediul va permite), in care (obligatoriu!) va castiga mirele (invitat special, tine minte!);
  • Desigur ca poti pune la cale si mici farse insa nu uita sa stabilesti cateva limite, doar nu vrei sa strici relatia dintre voi.
ANPC - Solutionarea alternativa a litigiilor ANPC - Solutionarea online a litigiilor