Fotograf Alex Serban - Fotograf Nunta Pitesti

Fotograf Nunta Pitesti - Fotograf Alex Serban - Facem sa devina nemuritoare o importanta noapte din viata dumneavoastra, prin fotografii profesionale in Pitesti.

Fotograf nunta-PitestiSunt Alex Serban si am absolvit facultatea de Jurnalism, sunt licentiat al Facultatii de Jurnalism din Bucuresti. Am lucrat si lucrez sau colaborez ca fotoreporter / fotograf pentru diverse institutii, firme si publicatii. Ma preocupa in special de fotografia documentara si fotografia de eveniment. Sunt de parere ca fotografiile de nunta nu trebuie sa fie doar niste poze frumoase, ci sa spuna povestea mirilor si a nuntii lor, cu momentele importante, prevazute sau nu, cu rasetele, plansetele si toate emotiile acelei zile speciale.

Povestea cea frumoasa este data de unicitatea fiecarei persoane, fotograful avand doar meritul de a captura acel moment intr-un mod estetic si original. Consider reportajul o potrivita abordare pentru ziua nuntii: fara blit pe cat posibil, cu lumina si atmosfera naturala si o prezenta discreta, care nu influenteaza desfasurarea evenimentului. 

 

Galerie Fotograf Nunta Pitesti
    Nici o galerie disponibila.
ANPC - Solutionarea alternativa a litigiilor ANPC - Solutionarea online a litigiilor