Fotograf Bogdan Deacu - Fotograf Nunta Giurgiu

Fotograf Nunta Giurgiu - Fotograf Bogdan Deacu - Facem sa devina nemuritoare o importanta noapte din viata dumneavoastra, prin fotografii profesionale in Giurgiu.

Fotograf nunta-GiurgiuMa numesc Bogdan Deacu si sunt fotograf, fac parte din echipa Photodelux. Experiența, creativitatea, dinamismul, entuziasmul și pasiunea pentru frumos sunt doar câteva dintre cuvintele care ne caracterizează pe noi, echipa Photodeluxe. Dorim să venim în întâmpinarea celor care doresc o amintire vie și plăcuta a celor mai frumoase momente din viața lor. Ca orice lucru de valoare, amintirile devin mai importante odată cu trecerea timpului, jucând un rol deosebit în determinarea identității noastre și a urmașilor noștri.

Există cel puțin două evenimente deosebite în viața fiecărui om: botezul (legământul cu Dumnezeu) și nunta (legământul dragostei). Suntem cei care imortalizăm frumusețea, delicatețea și prospețimea acestor momente, cei care vă asigură că pasiunea, discreția, determinarea și seriozitatea noastră vor fi avantajele unei colaborări finalizate în rezultatele așteptate de dumneavoastră.

 

Galerie Fotograf Nunta Giurgiu
    Nici o galerie disponibila.
ANPC - Solutionarea alternativa a litigiilor ANPC - Solutionarea online a litigiilor