Andrei Gheorghe - Fotograf - Fotograf Nunta Alexandria

Fotograf Nunta Alexandria - Andrei Gheorghe - Fotograf - Servicii foto profesionale in Alexandria, Rosiorii de Vede, Turnu Magurele, Zimnicea si Videle.

Serviciile pe care le ofer in calitate de fotograf profesionist nu se rezuma doar la cele de fotograf nunta Alexandria, Rosiorii de Vede, Turnu Magurele, Zimnicea si Videle si fotograf botez Alexandria, Rosiorii de Vede, Turnu Magurele, Zimnicea si Videle. Sunt disponibil si in calitate de fotograf pentru diferite evenimente ce pot fi corporate, conferinte, targuri, arhitectura, sau pentru orice alte sedinte foto sau servicii ale unui fotograf profesionist Teleorman. Daca esti în cautarea unui fotograf pentru sedinte foto copii, sedinte foto portret/fashion/beauty sau orice alt gen de evenimente, te afli in locul potrivit!

fotograf nunta Alexandria

Ofer servicii foto/video pentru urmatoarele tipuri de evenimente:

Nunta

O nunta reprezinta un moment cu adevarat memorabil din viata, pe care oamenii il tin minte pentru totdeauna. In general, fotografia de nunta implica fotografierea ceremoniilor de nunta si a participantilor. Cu toate acestea pentru un fotograf de nunta profesionist exista mult mai mult decat simpla apasare a unui buton. Cauti fotograf nunta in Alexandria, Rosiorii de Vede, Turnu Magurele, Zimnicea si Videle, pret si oferte? Contacteaza-ne si iti promitem ca vei fi incantat de alegerea facuta. .

servicii foto video Alexandria

Botez

Nasterea unui copil este o minune, iar sentimentul ce te cuprinde este unul cu adevarat special. Pentru a surprinde frumoase momente de la botezul micutului, iti recomand sa apelezi la serviciile unui fotograf botez in Alexandria, Rosiorii de Vede, Turnu Magurele, Zimnicea si Videle. Botezul este evenimentul unic si memorabil pentru familie si prietenii apropiati si trebuie sa aveti garantia ca memoriile tale si ale copilului sunt surprinse de un fotograf profesionist.

fotograf botez Alexandria

Cununie civila

Ofer servicii foto-video pentru cununie civila in Alexandria, Rosiorii de Vede, Turnu Magurele, Zimnicea si Videle. Alege sa angajezi un fotograf cununie civila pret de cateva ore pentru ca amintirile tale sa fie documentate profesional, la o calitate premium.

Cere oferta de pret pentru un fotograf cununie civila si beneficiaza de oferte oferte personalizate!

Majorate si petreceri 

Fie ca este vorba despre un eveniment corporate sau un majorat, fie ca pur si simplu vrei sa serbezi ceva in viata ta, eu sunt acolo sa imortalizez fiecare moment pentru ca tu sa iti aduci aminte cu drag peste ani de acel eveniment. 

Galerie Fotograf Nunta Alexandria
ANPC - Solutionarea alternativa a litigiilor ANPC - Solutionarea online a litigiilor