ACORD BAND - Formatie Nunta Vatra Dornei

Formatie Nunta Vatra Dornei - ACORD BAND - Acord Band a fost de-a lungul anilor sufletul unor petreceri sau evenimente de neuitat pentru sute de turiști români și străini, în importante localuri ale stațiunii Vatra Dornei, dar a fost prezentă și în țară sau străinătate.

formatie nunta Vatra DorneiAcord Band poate să acopere toată durata evenimentului dumneavoastră, facându-l de neuitat, fiind de asemenea capabilă să acompanieze sau să evolueze alături de alți artiști, în funcție de preferințele dumneavoastră.

Acord Band a fost de-a lungul anilor sufletul unor petreceri sau evenimente de neuitat pentru sute de turiști români și străini, în importante localuri ale stațiunii Vatra Dornei, dar a fost prezentă și în țară sau străinătate.

Acord Band Vatra Dornei s-a constituit în timp, încă din anul 1996, când a fost înființată de Vasile Moroșan şi Gheorghe Pantiuc, odată cu inaugurarea complexului hotelier Bucovina din stațiunea Vatra Dornei, unde grupul a susținut programul muzical timp de 10 ani. În formula actuală, orchestra evoluează din anul 2000, având următoarea componență:

  • Vasile Moroşan – keyboards/vocal
  • Gheorghe Pantiuc – nai
  • Zoltan Bombi – keyboards/vocal
  • Virgil Ancuţa – vioară
  • Marius Ciprian Țăran  – saxofon
  • Camelia Lucescu – vocal 

formatie nunta Vatra Dornei

Daca doriti o formatie care sa insufleteasca evenimentul dumneavoastra, fie ca este vorba de o formatie de nunta, formatie de botez sau orice alt tip de eveniment in Suceava, Falticeni, Radauti, Campulung Moldovenesc, Vatra Dornei, Vicovu de Sus, Gura Humorului, Dolhasca, Liteni, Salcea, Siret, Cajvana, Frasin, Brosteni, Milisauti, Solca sau orice alta zone din tara, contactati-ne si noi va raspundem cu drag!

Muzica este o parte importantă din viață noastră. Ea ne înconjoară peste tot: la locul de muncă, în mașină, acasă, în timp ce mergem prin magazine. Un rol deosebit al muzicii îl remarcăm în organizarea evenimentelor importante din viață.

formatie nunta Vatra Dornei
Pentru că petrecerea dumneavoastră sau nuntă mult visată să devină realitate, dispunem de instrumente și echipamente de ultima generație, ce definesc o sonorizare excelentă, alături de care distracția va fi garantată.

 

Muzica de nuntă este cântată la petrecerile de nuntă, incluzînd ceremoniile și festivitățile de dinainte și de după eveniment. Muzica pentru nuntă poate fi interpretată live de către instrumentiști și/sau soliști vocali sau se pot folosi cântece pre-înregistrate, în funcție de formatul petrecerii sau de tradițiile asociate cu trăsăturile culturale și cu dorințele cuplului de miri. Alegeti Acord Band pentru un eveniment de neuitat !

formatie nunta Vatra Dornei

Galerie Formatie Nunta Vatra Dornei
ANPC - Solutionarea alternativa a litigiilor ANPC - Solutionarea online a litigiilor