Formatia Tonika - Formatie Nunta Vaslui

Formatie Nunta Vaslui - Formatia Tonika - Va oferim un program artistic complet in cea mai importanta noapte din viata unui cuplu in Vaslui.

Formatie nunta-VasluiFormația Tonika din Vaslui susține spectacole muzicale de calitate la diferite evenimente precum nunți sau petreceri de botez, reușind de fiecare dată să ofere momente de neuitat. Muzica este nelipsită din viețile noastre. Ea ne inspiră, ne aduce bucurii oriunde am fi și nu de puține ori, prin muzică putem exprima ceea ce nu reușim prin cuvinte. În cadrul unui eveniment, muzica și atmosfera sunt una și aceeași, succesul serii fiind interesul principal al formației.

Activam cu preponderenta in Vaslui, dar raspundem la solicitari si din alte zone ale tarii si nu numai. Formatia Tonika din Vaslui se deplaseaza oriunde in tara cu transport propriu,sonorizare si cu un sistem de lumini ce creaza o atmosfera cat mai placuta si un show de vis. Pentru cei interesati de onorariile noastre la nunti si petreceri specificati neaparat data si locul unde se tine evenimentul.

Galerie Formatie Nunta Vaslui
    Nici o galerie disponibila.