ADAMOS BAND - Formatie Nunta Targu Frumos

Formatie Nunta Targu Frumos - ADAMOS BAND - Adamos Band - muzica live pentru petrecerea ta!

formatie nunta Targu Frumos

ADAMOS BAND abordeaza la cerere piese din repertoriul national si international – vorbim aici de muzica populara romaneasca, melodii de la artisti renumiti, hituri care au fost si sunt la moda etc.

Este important de precizat ca intreaga prestatie muzicala e una live, fara playback, cu instrumentisti si voci autentice, ritmuri nebune si o atmosfera de vis.

Muzica nu lipseste de la niciun eveniment important al vietii noastre, in special in ziua nuntii. In orasele mari ca Bucuresti sau din judetele Iasi, Suceava, Piatra Neamt, Bacau, Constanta si lista poate continua, sa gasesti o formatie pentru nunta cu un repertoriu si o experienta cat de cat notabila e destul de dificil. Adamos Band este o alegere isteata cand vine vorba de muzica buna si interpretare impecabila.

Spectacolul oferit de Adamos Band, este unul perfect, antrenul fiind asigurat prin insasi prezenta membrilor formatiei in fata celor care au venit la nunta. Studiile si premiile la numeroase concursuri si charisma membrilor band-ului ii recomanda pe cei zece membrii Adamos Band ca fiind profesionisti desavarsiti.

In afara nuntilor, Adamos Band a participat si la baluri de caritate, revelioane sau concerte organizate in pub-uri, asadar la evenimente publice, nu numai private, unde a incins atmosfera si a demonstrat cu talent si eleganta ca muzica buna se poate asculta oriunde.

 

muzica nunta Targu Frumos

Trupa Adamos Band a luat fiinta in noiembrie 2012 si este alcatuita in totalitate din absolventi si studenti ai Universitatii de Arte "George Enescu" - Iasi.

Aceasta formula este o extensie a formatiei Adamos Brass, fanfara infiintata in 2007 de asis.univ.drd. Liviu-Razvan Adamachi si a aparut din dorinta publicului de a se bucura de o diversitate mai mare de genuri muzicale. Desavarsirea artistica a fiecarui membru din Adamos Band face ca aceasta trupa sa ofere o experienta de neuitat oricarui eveniment.

Membrii trupei noastre:

LIVIU ADAMACHI

VOCE / TROMBON

ANA-MARIA ABABEI

VOCE

MARIAN AVASILOAIE

TROMPETA

DANIEL POPA

TROMPETA

MARIUS TIMPAU

CHITARA

ALEXANDRU BIRLENGHEA

BASS

RAZVAN PIRVU

CLAPE

IUSTIN RUSU

PERCUTIE 

 

muzica petreceri live

Prestatia noastra este conceputa pentru toata durata evenimentului si include toate genurile de muzica (fiecare gen la momentul potrivit).

Cu alte cuvinte, participam la evenimentele la care ne ocupam integral de partea de muzica, tocmai pentru a va putea garanta reusita petrecerii.

formatie nunta

Muzica buna face diferenta intre o petrecere reusita si una mai putin reusita, asadar muzica LIVE este o necesitate daca doriti ca invitatii dumneavoastra sa ramana cu o impresie placuta dupa evenimentul propriu - zis.

Adamos Band

Galerie Formatie Nunta Targu Frumos
ANPC - Solutionarea alternativa a litigiilor ANPC - Solutionarea online a litigiilor