Mircea Patovan si Formatia Trubadurii din Seini - Formatie Nunta Seini

Formatie Nunta Seini - Mircea Patovan si Formatia Trubadurii din Seini - Sustinem orice petrecere, onomastica, cumetrii, nunti, spectacole.....

formatie nunta Seini

Va asiguram ca veti face cea mai buna alegere invitandu-ne sa sustinem atmosfera si o spunem atat noi cat si cei care au dansat pe ritmurile noastre, deoarece repertoriul nostru este extrem de diversificat incepand de la pop, dance, R&B, blues, disco, house, cafe concert, pana la muzica populara din toate regiunile tarii.

Ne intregim repertoriul de la saptamana la saptamana, fiind astfel pregatiti cu aproape toate noutatile in materie de muzica romaneasca si internationala.

Mircea Patovan si Formatia Trubadurii din Seini - formatie nuntă Maramures si intreaga tara. Spectacole de excepție, cu muzică live și efecte speciale.

Oferta noastra vine in intampinarea dumneavoastra, tuturor celor ce vor sa aiba o petrecere deosebita care sa reprezinte o alternativa oferind o atmosfera incantatoare perfect potrivita stilului petrecerii dumneavoastra, in care muzica de calitate si buna dispozitie vor garanta amintirea unor asemenea clipe.

muzica nunta Seini

Incercam sa ne impunem la toate tipurile de evenimente la care suntem invitati din dorinta de a aduce bucurie si voie buna în randul oamenilor, adaptandu-ne cu usurinta printr-un repertoriu larg de cantece, acompaniati de instrumente profesionale si un sunet de inalta calitate.

 Sustinem orice petrecere, onomastica, cumetrii, nunti, spectacole.....

Interpretam mai multe genuri: Cafe Concert , Latino, Folclor, Blues ,Dance, Rock'n roll , Muzica populara ,etc.

muzica live Seini

Va stam la dispozitie pentru a va incanta cu cele mai noi si mai frumoase piese muzicale pentru:

  • nunta;
  • botez;
  • petreceri private;
  • aniversari;
  • orice tip de evenimente.

muzica petrecere Seini

Pentru ca petrecerea dumneavoastra sau nunta mult visata sa devina realitate, dispunem de instrumente si echipamente de ultima generatie, ce definesc o sonorizare excelenta, alaturi de care distractia va fi garantata. 

Mircea Patovan & Trubadurii din Seini - Am impartit o lacrima (Cover Raoul) 

Galerie Formatie Nunta Seini