Frații Preda de la Găvănești - Formatie Nunta Scornicesti

Formatie Nunta Scornicesti - Frații Preda de la Găvănești - Frații Preda de la Găvănești reprezinta o formatie de muzica pentru evenimente (nunta, muzica de nunta, botez, party, muzica de petrecere...

formatie nunta ScornicestiCine sunt Frații Preda de la Găvănești ?

Frații Preda de la Găvănești reprezinta o formatie de muzica pentru evenimente (nunta, muzica de nunta, botez, party, muzica de petrecere...), ce poate fi inclusa in categoria formatii (trupe) cu experienta, alaturi de care distractia este garantata.

Formatia este compusa din solista, 2 solisti+organist, vioara sau sax la alegere. 

"Muzica este sufletul unei petreceri", iar prin prestatia live, vrem sa oferim auditoriului emotia interpretarii unor genuri muzicale diverse, de la muzica usoara romaneasca si internationala pana la muzica de petrecere si muzica populara traditionala.

Show-uri muzicale

Show-urile sustinute de Frații Preda de la Găvănești la diverse evenimente publice sau private (nunta, botez, petrecere privata, petreceri de firme, receptii), incanta vizual si fonic auditoriul. Acest lucru se intampla datorita repertoriului bogat, a prezentei scenice, a capacitatii de improvizare, a costumatiilor, dar si a instrumentelor profesionale folosite in timpul reprezentatiilor. In acest context jocurile de lumini, sincronizate cu piesele cantate, vin sa completeze imaginea unei petreceri reusite.

De la vechi melodii pana la recente hituri, toate piesele sunt interpretate intr-un stil unic si original, intr-un show total ce creeaza o ingemanare perfecta intre formatie si publicul prezent. Formatia se poate adapta cu usurinta la piese si genuri muzicale diferite, datorita faptului ca in componenta ei intra multi vocalisti care au timbre diferite. In acest fel pot fi puse in scena iubite cantece.

muzica evenimente Scornicesti

Formatie pentru petreceri de firma

Muzica buna, fiind sufletul distractiei, nu trebuie sa lipseasca de la nici o petrecere de firma, iar Frații Preda de la Găvănești are in portofoliu numeroase astfel de evenimente. Firme mari si mici au optat in decursul timpului sa isi motiveze angajatii cu petreceri revigorante la care noi am fost raspunzatori cu voia buna. 

Formatie pentru o nunta de ViS

Un evenimet special cum este nunta necesita si o petrecere speciala. Muzica de la petrecere ocupa un rol esential in reusita deplina a unei zile incarcata de emotie. Noi, Frații Preda de la Găvănești avem experienta si aparatura necesara pentru a transforma o zi minunata intr-una de neuitat, atat pentru dumneavoastra cat si pentru toti invitatii. Noi va oferim muzica pentru o nunta de Vis !

muzica petreceri

Disponibilitatea formatiei in Olt, Bucuresti, Valcea, Teleorman, iar la cerere in toata tara ...

Membrii formatiei sunt din Olt, dar realizam show-uri muzicale in orice localitate din Romania. Deplasarile din alte localitati reprezinta pentru formatia noastra o ocazie minunat de a ne crea mai multi prieteni, prin urmare, daca cele prezentate va plac si doriti o oferta de pret personalizata, nu ezitati sa ne contactati la telefonul: 0761.074.719, prin email, pe pagina de contact sau pe pagina de facebook.

 Fratii Preda de la Gavanesti - Formatie Nunta

Galerie Formatie Nunta Scornicesti
ANPC - Solutionarea alternativa a litigiilor ANPC - Solutionarea online a litigiilor