Scorpion Band - Formatie Nunta Pitesti

Formatie Nunta Pitesti - Scorpion Band - Formatia Scorpion a fost prezenta la diverse petreceri in toata tara, fiind unica trupa care stie sa invioreze atmosfera evenimentului dumneavoastra, garantand astfel succesul acestuia.

formatie nunta ArgesFormatia Scorpion a fost prezenta la diverse petreceri in toata tara, fiind unica trupa care stie sa invioreze atmosfera evenimentului dumneavoastra, garantand astfel succesul acestuia.

Fie ca este vorba de o petrecere in club, pe scena, in spectacole, la radio sau televiziune, la nunti si petreceri private, sau in oricare alt eveniment important pentru tine, atunci cand vrei sa dansezi, vrei sa te eliberezi, vrei sa traiesti muzica, formatia Scorpion ridica la un alt nivel standardele distractiei. 

In acest domeniu, muzica pentru nuntamuzica pentru evenimente, formatie nunta, muzica pentru diverse evenimente, incercam sa facem o altfel de petrecere, un SHOW adevarat.  Incercam sa combinam muzica de petrecere din toate zonele tarii cu muzica usoara din toate timpurile, facand un show complet cu 4 solisti de exceptie. Ideea noastra a prins bine la public si ne bucuram de multe mesaje de apreciere si evenimente selecte prin toata tara, unde am fost sau avem contracte in desfasurare.

Repertoriul formatiei noastre cuprinde:

  • muzica usoara romaneasca
  • muzica usoara internationala
  • muzica de petrecere

Membrii Formatiei Scorpion

Gabriela Argesanu - solista muzica de petrecere

O voce inconfundabila, un simbol al muzicii populare si de petrecere din zona Munteniei, cu un adevarat simt al slagarului, Gabriela Argesanu cucereste de fiecare data auditoriul avand grija mereu ca valoarea sa sa nu fie umbrita de prea multe concesii.
S-a dus vestea in toata tara de atmosfera de petrecere care stie sa o faca la toate evenimentele.
Din muzica a facut o frumoasa cariera fiind si angajata a unui renumit ansamblu din Arges. Este preocupata de fiecare data de tot ceea ce este nou in domeniul muzicii de petrecere, venind la fiecare eveniment cu noutati in domeniu.
Este invitata la diverse spectacole si concerte la importante zile ale orasului Pitesti si nu numai.
Colaborarea cu formaţia Scorpion s-a petrecut din anul 2007. De atunci Gabriela este de neinlocuit deoarece se potriveste perfect cu exigentele trupei.

formatie nunta Pitesti

Roby - chitara si solist muzica usoara

Este membrul formatiei SCORPION din anul 2012. Are un palmares bogat in trofee si premii la toate concursurile nationale de muzica usoara la care a participat, obtinand de fiecare data primele locuri. Canta noi piese din muzica romaneasca si internationala reusind de fiecare data sa atraga atentia cu o interpretare profesionala. Face un show complet, interactiv pe toata perioada evenimentului (blues, reggae, dance, rock, latino, pop). Este invitat la orice eveniment important din Pitesti si nu numai, unde sustine concerte alaturi de trupele consacrate din tara.

Totodata lucreaza in studio alaturi de ceilalti membrii pentru compozitii personale. La fiecare eveniment vine cu noi piese. Are ca target principal animatia si show-ul. 

muzica evenimente Pitesti

Catalin - acordeon

Instrumentist de bază alaturi de ceilalţi, stie sa imbine muzica moderna cu muzica lautareasca dand trupei un rafinament profesional modern. A studiat la maestrul IONICA MINUNE fiind si el la randul sau o minune a muzicii lautaresti. Alaturi de membrii trupei, Catalin canta si danseaza facand o adevarata atmosfera la petrecerile dumneavoastra. Studiaza muzica la nivel profesional contribuind la compozitiile formatiei. Fiecare eveniment muzical este o provocare pentru el.

Petrus - clape

Este unul din vechi membri ai formatiei. Compozitor al multor piese cantate de trupa, Petrus este un renumit instrumentist. Inca de mic a studiat pianul. Este foarte interesat de tot ceea ce este nou în domeniul instrumentelor cu clape, reusind de fiecare data să atragă atentia publicului cu sunete cat mai naturale. Poate reproduce la nivel profesional tot ce inseamna muzica de nunta: muzica de petrecere, muzica usoara romaneasca si internationala, jocuri populare din toate zonele tarii.

Toti cei care l-au cunoscut au ramas impresionati de profesionalismul lui.

Costel Velisar - tobe si solist vocal

Membru al formatiei din anul 1998, este si managerul formatiei. Atunci cand veti contacta formatia, veti discuta chiar cu el. Participa la compunerea melodiilor in studio alaturi de ceilalti membri. Este si sunetistul formatiei, avand grija de fiecare data ca sonorizarea sa fie de o buna calitate. Cu deosebit profesionalism abordeaza cover-uri sau compozitii personale punand accent pe animatie si show, avand ca target principal distractia maxima a publicului.

Formatie nunta Bucuresti, Formatie nunta Pitesti, Formatie nunta Craiova, Formatie nunta Valcea, Formatie nunta Dambovita, Formatie nunta Ilfov 

muzica petreceri live

Galerie Formatie Nunta Pitesti
ANPC - Solutionarea alternativa a litigiilor ANPC - Solutionarea online a litigiilor