Formatia Cristi Neag - Formatie Nunta Petrosani

Formatie Nunta Petrosani - Formatia Cristi Neag - Formatia Cristi Neag abordeaza la cerere piese din repertoriul national – vorbim aici de muzica populara romaneasca sau de petrecere, hituri care au fost si sunt la moda etc.

formatie nunta PetrosaniFormatia Cristi Neag abordeaza la cerere piese din repertoriul national – vorbim aici de muzica populara romaneasca sau de petrecere, hituri care au fost si sunt la moda etc.

Intreaga prestatie muzicala  a formatiei noastre este live, fara playback, cu instrumentisti si voci autentice, ritmuri nebune si o atmosfera de vis.

Muzica nu trebuie sa lipseasca de la niciun eveniment important al vietii noastre, in special in ziua nuntii.

Sa gasesti o formatie pentru nunta cu un repertoriu si o experienta cat de cat notabila e destul de dificil. Formatia Cristi Neag este solutia optima cand vine vorba de muzica buna si interpretare impecabila.

Spectacolul oferit de formatia noastra de nunta din Deva este unul perfect, antrenul fiind asigurat prin insasi prezenta membrilor formatiei in fata celor care au venit la nunta. Studiile si carisma membrilor band-ului ii recomanda membrii formatiei Formatia Cristi Neag ca fiind profesionisti desavarsiti.

In afara nuntilor, Formatia Cristi Neag a participat si la revelioane, zile de nastere unde a incins atmosfera si a demonstrat cu talent si eleganta ca muzica buna se poate asculta oriunde.

Prestatia noastra este conceputa pentru toata durata evenimentului si include toate genurile de muzica (fiecare gen la momentul potrivit).

muzica nunta Petrosani

Cu alte cuvinte, participam la evenimentele la care ne ocupam integral de partea de muzica, tocmai pentru a va putea garanta reusita petrecerii.

Muzica buna face diferenta intre o petrecere reusita si una mai putin reusita, asadar muzica LIVE este o necesitate daca doriti ca invitatii dumneavoastra sa ramana cu o impresie placuta dupa evenimentul propriu - zis.

Oferim publicului pus pe distractie muzica de o buna calitate, pusa in scena cu multa daruire si profesionalism. 

Flerul alegerii repertoriului la momentul potrivit face petrecerea dumneavoastra sa fie dinamica si cu o atmosfera de show pe tot parcursul evenimentului.

 Daca ai o nunta,un botez ,o petrecere privata, suna la numarul contact 0720501997 pentru o petrecere cu adevarat reusita!

interpreti nunta Petrosani

Galerie Formatie Nunta Petrosani
    Nici o galerie disponibila.
ANPC - Solutionarea alternativa a litigiilor ANPC - Solutionarea online a litigiilor