Formatia Class Bacau - Formatie Nunta Onesti

Formatie Nunta Onesti - Formatia Class Bacau - Ziua nuntii reprezinta unul dintre importante momente din viata dumneavoastra, iar noi dorim sa va fim alaturi in alegerea muzicii.

formatie nunta OnestiFormatia CLASS din Bacau s-a infiintat in februarie, 2010. Fiecare component al formatiei avand studii muzicale a adus cate ceva din stilul lor personal facand acest lucru vizibil la toate evenimentele la care am luat parte. 

Inca din anii liceului componentii formatiei s-au evidentiat in cadrul a mai multor spectacole in tara cat si in strainatate si prin aparitii TV.

Multe ar mai fi spuse despre noi, insa va lasam pe dumneavoastra sa ne descoperiti prin felul nostru de a fi si de a canta. Formatia Class din Bacau va asteapta sa petreceti clipe de neuitat, pentru a transforma evenimentul dumneavoastra intr-un adevarat spectacol.

Membrii Formatiei Class sunt:

  • Marcu Ionut - clape
  • Stroia Oana - solist vocal
  • Grigore Razvan - solist vocal
  • Sava Alin - nai
  • Chirita Codrin - vioara
  • Rotaru Dan - saxofon
  • Canache Radu - acordeon

Ziua nuntii reprezinta unul dintre importante momente din viata dumneavoastra, iar noi dorim sa va fim alaturi in alegerea muzicii.

muzica nunta Onesti

Suntem flexibili si dornici sa discutam orice nevoie sau cerere deosebita pentru ca dumneavoastra cat si invitatii dumneavoastra sa fiti incantati de alegerea facuta. Oferta noastra vine in intampinarea dumneavoastra, tuturor celor ce vor sa aiba o petrecere de neuita oferind o atmosfera incantatoare perfect potrivita stilului petrecerii dumneavoastra, in care muzica de calitate si buna dispozitie vor garanta amintirea unor asemenea clipe.

Incercam sa ne impunem la toate tipurile de evenimente la care suntem invitati din dorinta de a aduce bucurie si voie buna în randul oamenilor, adaptandu-ne cu usurinta printr-un repertoriu larg de cantece, acompaniati de instrumente profesionale si un sunet de inalta calitate.

Profesionalismul si seriozitatea de care dam dovada la fiecare eveniment face ca distractia si voia buna in randul participantilor la orice petrecere sa fie garantata.

Credem ca prin alegerea noastra muzica interpretata de solisti va fi surpriza serii intr-o maniera de spectacol care va depasi toate asteptarile, alegand piesele antrenante si indragite de catre invitatii dumneavoastra.

muzica petrecere Onesti

Galerie Formatie Nunta Onesti
ANPC - Solutionarea alternativa a litigiilor ANPC - Solutionarea online a litigiilor