Formatia Cristian Barbus - Formatie Nunta Livada

Formatie Nunta Livada - Formatia Cristian Barbus - Cu experienta capatata de-a lungul anilor de activitate , Formatia Cristian Barbus practica un repertoriu de bun gust , imbinand mai multe genuri muzicale : muzica de petrecere si folclor , muzica usoara romaneasca si internationala , muzica ambientala si caffe-concert.

formatie nunta Livada

Formatia Cristian Barbus a luat fiinta inca din anul 2010, membru fondator fiind solistul trupei, Cristian Barbus. De la infiintare si pana in prezent, Emerald a avut in componenta diferiti instrumentisti.

In noua componenta se afla: Cristi Barbus – solist vocal, Cristi Bokor – keybord, Danut Buie –vioara,Cosmin Serba-clape.

Pentru o seara de neuitat care face diferenta, lasandu-si amprenta in randul diverselor evenimentelor, cum ar fi: revelioane, petreceri private, nunti, botezuri, receptii, petreceri tematice, zile onomastice, mese festive.. etc, formatia Formatia Cristian Barbus poate deveni partenerul dumneavoastra in domeniul entertainment-ului.

Cu experienta capatata de-a lungul anilor de activitate , Formatia Cristian Barbus practica un repertoriu de bun gust , imbinand mai multe genuri muzicale : muzica de petrecere si folclor , muzica usoara romaneasca si internationala , muzica ambientala si caffe-concert.  

Muzica este o parte importanta din viata noastra. Ea ne inconjoara peste tot: la locul de munca, in masina, acasa, in timp ce mergem prin magazine. Un rol deosebit al muzicii il remarcam in organizarea evenimentelor importante din viata.

Pentru ca petrecerea dumneavoastra sau nunta mult visata sa devina realitate, dispunem de instrumente si echipamente de ultima generatie, ce definesc o sonorizare excelenta, alaturi de care distractia va fi garantata.

formatie nunta

 Remarcabili prin interpretare si stil propriu sunt gata sa faca din evenimentul dvs o adevarata pretrecere de neuitat.  

formatie petreceri Livada

Galerie Formatie Nunta Livada
ANPC - Solutionarea alternativa a litigiilor ANPC - Solutionarea online a litigiilor