Formatia Vexus - Formatie Nunta Dej

Formatie Nunta Dej - Formatia Vexus - Formația Vexus reprezintă cea mai completă formaţie cover din România. Membrii formației pot interpreta toate genurile de muzică, cele mai cunoscute piese românesti şi internaţionale. (Pop, Rock, Dance, Oldies, Hip-Hop, Jazz, Blues, Muzică clasică, Cafe Concert, Muzică de club la saxofon, Latino, Reggae, Rock & Roll, și altele). Melodii care sunt hituri şi au rezistat peste ani.

formatie nunta DejFormația Vexus este din Cluj-Napoca, dar participă la evenimente în toată Transilvania. Informatii complete gasiti pe www.vexus.ro

Formația Vexus reprezintă cea mai completă formaţie cover din România. Membrii formației pot interpreta toate genurile de muzică, cele mai cunoscute piese româneşti şi internaţionale. (Pop, Rock, Dance, Oldies, Hip-Hop, Jazz, Blues, Muzică clasică, Cafe Concert, Muzică de club la saxofon, Latino, Reggae, Rock & Roll, și altele). Melodii care sunt hituri şi au rezistat peste ani. 

Pentru nunţi avem şi patru programe speciale de muzică populară din Ardeal, Banat, Maramureş şi un program de Etno care se potriveşte în toate zonele ţării, astfel încât la finalul evenimentului toată lumea să fie mulţumită.

Formația este alcatuită din urmatorii membrii: solist vocal, solistă, saxofon, clape, inginer de sunet şi DJ, fiecare dintre membrii formaţiei având studii de specialitate în domeniul muzicii: Academia de Muzica “Gheorghe Dima” şi Şcoala de Arte “Tudor Jarda”, ambele din Cluj-Napoca.

În cazul nunţilor, asigurăm muzica pe toată durata evenimentului. De asemenea ne ocupăm de absolut tot ceea ce înseamnă aparatură tehnică (instrumente, sonorizare, lumini ambientale, etc.).

Programul formaţiei începe după prima repriză de dans în care DJ-ul încălzeşte atmosfera şi continuă pe toată durata evenimentului (cu o limită de 8 ore de la ora inceperii).

formatie evenimente Dej

Nu avem un numar exact de reprize, cântăm atât cât este necesar astfel încât petrecerea să fie reuşită.

Programul DJ-ului este de la început şi până la finalul petrecerii, indiferent de durată.

Programul și repertoriul trupei sunt stabilite exclusiv de către formație la faţa locului, nu cântăm după un program prestabilit sau un repertoriu anume impus.

formatie nunta Cluj

Scopul nostru este ca fiecare eveniment la care participăm să fie reușit și acest lucru se poate obține numai folosindu-ne de experiența acumulată în timp deoarece niciun eveniment nu este la fel ca altul. În prestaţia noastră combinăm mai multe genuri (muzică uşoară românească, muzică uşoară internaţională, muzică populară, etno, pop, rock etc.) astfel încât la finalul evenimentului toată lumea să fie mulţumită. Evident că în alegerea repetroriului ţinem cont şi de preferinţele şi zona de provenienţă a invitaţilor.

Prestația noastră este concepută pentru toată durata evenimentului şi include toate genurile de muzică (fiecare gen la momentul potrivit).

De aceeea programul nostru nu poate fi întrerupt de alţi interpreţi sau formaţii indiferent de durata momentului. Cu alte cuvinte paricipăm doar la evenimentele la care ne ocupăm integral de partea de muzică, tocmai pentru a vă putea garanta reuşita petrecerii.

muzica nunta Dej

Muzica bună face diferenţa între o petrecere reuşită şi una mai puţin reuşită, aşadar muzica LIVE este o necesitate dacă doriti ca invitaţii dumneavoastră să rămână cu o impresie plăcută după evenimentul vostru.

Galerie Formatie Nunta Dej