Live Well Events - Efecte Nunta Techirghiol

Efecte Nunta Techirghiol - Live Well Events - Live Well Events va ofera o larga gama de focuri de artificii pentru petreceri private, nunti, botezuri, lansari de produse, spectacole artistice, evenimete corporate, etc in judetul Constanta, cat si la nivel national.

focuri de artificii Techirghiol

Live Well Events va ofera o larga gama de focuri de artificii pentru petreceri private, nunti, botezuri, lansari de produse, spectacole artistice, evenimete corporate, etc.

Va oferim pachete de artificii in functie de evenimentul dumneavoastra, putand veni cu o oferta personalizata pentru succesul petrecerii dumneavoastra.

Utilizand efectele speciale cu gheata carbonica, folosite cu ingeniozitate si combinate cu alte efecte speciale de focuri de artificii. reusim sa obtinem o atmosfera deosebita. Acestea se pot utiliza in cadrul oricarui eveniment important din viata fiecaruia.

CINE SUNTEM

Adevaratul secret pentru succesul unei societati de efecte pirotehnice este reprezentat de pasiunea membrilor echipei si dorinta fiecaruia de a oferi “spectacolul perfect”. EchipaLive Well Events este alcatuita din oameni cu experienta in domeniul pirotehnic, experienta care si-a spus cuvantul atat in cadrul evenimentelor pe plan national, cat si international. Aceasta experienta o transmitem spectatorilor printr-un limbaj pirotehnic, creand tablouri incarcate de emotie si culoare si mai presus de toate de unicitate, care sa va umple sufletele de bucurie si sa va faca sa vibrati odata cu ele. 

Creativitatea echipei noastre si modul in care am stiut sa personalizam fiecare eveniment, sa il facem unic, alaturi de echipamentele de ultima generatie folosite, ne-au propulsat cu un pas inaintea concurentei. Imbinand experienta cu creativitatea si noutatile din acest domeniu, telul nostru este sa facem din evenimentele voastre momente de neuitat.

Spectacolul de artificii reprezintă asul din mâneca fiecărui organizator de evenimente memorabile. Sentimentul de magie, emoţie şi încântare oferit de un spectacol profesionist va oferi unicitate evenimentului dumneavoastră şi va asigura rezultatele aşteptate.

Scopul nostru este de a amplifica la maximum calibrul evenimentului dumneavoastră; profesionalismul şi alinierea la legislaţia şi agrementele europene ne recomandă pentru a fi partenerul ideal în complexe evenimente. Pentru noi, artificiile nu sunt simple produse pirotehnice pe care le cunoastem si le folosim, noi consideram ca in ziua de astazi artificiile sunt o alta forma de arta, care combina creativitatea, stiinta si siguranta. Obiectivul nostru este foarte clar, dorim sa va sprijinim in realizarea unor evenimente unice, fie ele mici sau mari, care sa va garanteze succesul deplin.

Obiectivele noastre

  • Sa oferim o oferta de jocuri de artificii adaptabila conform cerintelor dumneavoastra si necesitatii evenimentului.

  • Sa fim incontinuare o companie care garantam o calitate europena pentru artificiile pe care le comercializam si le folosim.

  • Sa va asiguram ca societatea noastra foloseste calitative obiecte pirotehnice si ia toate masurile de siguranta necesare pentru desfasurarea in bune conditii a unui joc de artificii.

efecte nunta Techirghiol

Pachetele noastre

STANDARD

Jerbe cu scantei 2 metri 30 secunde 4 bucati valsul mirilor

Artificii pentru tort 8 bucati

Artificii exterior 4 minute intensitate medie doua trei lovituri pe secunda

PLUS

Lampioane colorate

Jerbe cu scantei 2 metri 30 secunde 4 bucati valsul mirilor

Fantana ciocolata 90 cm cu ciocolata belgiana

Artificii exterior 5 minute intesitare mare patru cinci lovituri pe secunda

artificii pentru nunta Techirghiol

DELUXE

Jerbe cu scantei 2 metri 30 secunde 4 bucati

Gheata carbonica 18 kg. pentru bauturi si valsul mirilor

Artificii exterior 6 minute intesitate maxima cu tragere din doua poziti consecutive

PREMIUM

Jerbe cu scantei 2 metri 30 secunde 6 bucati

Gheata carbonica pentru valsul mirilor

Artificii exterior 8 minute intensitate maxima cu tragere din 3 poziti,
pe fond muzical la alegerea mirilor

artificii evenimente Constanta

Localizare Live Well Events
Galerie Efecte Nunta Techirghiol
ANPC - Solutionarea alternativa a litigiilor ANPC - Solutionarea online a litigiilor