Felimar Com SRL - Efecte Nunta Ramnicu Valcea

Efecte Nunta Ramnicu Valcea - Felimar Com SRL - De asemenea, va oferim va oferim o larga gama de focuri de artificii pentru petreceri private, nunti, botezuri, lansari de produse, spectacole artistice, evenimete corporate, etc.

artificii nunta Ramnicu Valcea

Felimar Com SRL dispune de personal profesionist, provenit din Ministerul Apararii, avand sute si chiar mii de ore de lucru cu materii explosive, mijloace pirotehnice si sisteme de initiere.

In speranta unei bune colaborari, societatea este dispusa la negocieri (nr. lovituri/minut) in functie de bugetul alocat fiecarui eveniment. 

Nunta este un eveniment cu adevarat important in viata oricarui cuplu, de aceea dorim ca acest moment sa fie memorabil atat pentru protagonistii principali, mire si mireasa, cat si pentru invitatii acestora, care peste ani isi vor aminti de nunta dumneavoastra ca fiind speciala.

De-a lungul anilor, tehnicienii au incercat sa creeze aceasta atmosfera de basm deosebita, dar provocarea tehnica a fost intotdeauna de a face accesibila aceasta tehnologie publicului larg, care a hranit cu vise si dorinte dezvoltarea domeniului efectelor speciale pentru petreceri si evenimente ocazionale.

De asemenea, va oferim  va oferim o larga gama de focuri de artificii pentru petreceri private, nunti, botezuri, lansari de produse, spectacole artistice, evenimete corporate, etc.

Va oferim preturi si pachete de artificii in functie de evenimentul dumneavoastra venim cu o oferta personalizata pentru succesul petrecerii dvs.

Va putem oferi diverse scrisuri pirotehnice de la numele companiei dvs, sigla, simboluri, cifre si litere.

Inca din 2006 suntem posesorii autorizatiei eliberata in baza art.8 din Legea nr. 126/ 1995 de I.T.M.Valcea cu autorizatia nr.222 si I.P.J. Valcea cu autorizatia nr. 157149.

efecte nunta Ramnicu Valcea

Artificii de exterior

Jocurile de artificii reprezinta momente unice din viata oricarei persoane. Imaginea oricarui eveniment important poate fi intregita printr-un minunat si feeric spectacol de lumini creat de un joc de artificii. Dispunem de logistica necesara cat organizam jocuri de artificii personalizate pentru orice tip de eveniment, fie el unul personal, pana la evenimente corporate si primarii.


Artificii la dansul mirilor

Dansul mirilor este momentul un important din nunta, dar si un emotionant. Noi, echipa FELIMAR COM, iti venim in ajutor, facand ca acest moment unic si emotionant sa devina si mai emotionant si iti promitem ca nu o sa il uiti vreodata. Artificiile noastre de interior sunt speciale pentru dansul mirilor, nu au fum si nici miros, flacara este rece si sunt declansate prin telecomanda.

Artificii spectacole

Baterii de artificii cu jocuri multiple, personalizari litere, jerbe de scena, artificii pentru revelioane si evenimente publice...acestea sunt doar cateva dintre comune servicii pe care le putem oferii. Echipa noastra dispune de echipamente incat sa facem fata si la 6-7 spectacole in acelasi timp. Totul este sincronizat, totul este programat, totul este proiectat in un mic detaliu de noi. Am realizat sute de spectacole, iar experienta si profesionalismul ne recomanda in continuare.

focuri de artificii

Serviciile Pirotehnice Complete

Artificii speciale de exterior

  • Artificii petreceri private Valcea
  • Artificii revelioane Valcea
  • Artificii spectacole Valcea
  • Artificii concerte Valcea
  • Artificii personalizate Valcea
  • Artificii de interior, jerbe Valcea

Artifiicii dansul mirilor

  • Jerbe 2m - 30 secunde Valcea
  • Jerbe 3m - 40 secunde Valcea
  • Artificii pentru tort Valcea
  • Artificii decorative Valcea

Localizare Felimar Com SRL
Galerie Efecte Nunta Ramnicu Valcea
ANPC - Solutionarea alternativa a litigiilor ANPC - Solutionarea online a litigiilor