Chicea Catalin Photography - Cameraman Nunta Targu Ocna

Cameraman Nunta Targu Ocna - Chicea Catalin Photography - Calitatea, seriozitatea, pasiunea pentru imagine, dinamismul si bunul simt sunt doar cateva din calitatile de baza a unui pasionat de tot ceea ce se numeste videografie.

fotograf nunta Targu Ocna

Chicea Catalin Photography va ofera servicii foto-video de inalta calitate pe raza judetului Bacau, cat si in imprejurimi.

Toate evenimentele, fie vorba de o nunta, un botez, un bal de absolvire merita un fotograf si un cameraman  profesionist care sa surprinda momente ce devin tot mai valoroase odata cu trecerea timpului. Trebuie doar sa-i gasiti pe cei potriviti asteptarilor dumneavoastra. Chicea Catalin Photography va ofera exact ceea ce aveti nevoie: servicii de inalta calitate la un pret corect.

Pentru a va putea face o idee asupra modului nostru de prezentare si de lucru putem stabili o intalnire la care va vom prezenta fotografiile si filmarile de la nunti sau botezuri, urmand un eveniment integral.

Vrem sa va oferim garantia faptului ca veti beneficia de servicii de calitate, de aceea, intotdeauna inainte de a incheia orice angajament preferam sa ne intalnim cu dumneavoastra sa discutam oferta noastra si sa stabilim toate detaliile legate de evenimentul la care urmeaza sa participam.

In urma acestei discutii se stabileste componenta finala a pachetului de servicii si pretul. Acestea sunt trecute intr-o conventie semnata de ambele parti.

Activitatea nostra se desfasoara in principal in Bacau, insa ne putem deplasa si in locatii din judetului Bacau.

fotografie nunta Targu Ocna

De ce sa alegeti Chicea Catalin Photography? 

  • Folosim echipamente profesionale pentru ca imaginile sa fie impecabile.
  • Echipa este formata din cameraman si fotograf cu experienta in domeniu.
  • Oferim pachete complete, pentru a putea satisface chiar si pretentioase gusturi.
  • Pasiunea ne inspira in realizarea unor fotografii de poveste.

servicii foto video Targu Ocna

Chicea Catalin Photography va ofera filmare nunti Bacau, filmari nunti hd Bacau, poze nunta - botez Bacau, Dj nunta Bacau, foto nunti Bacau, albume foto nunta Bacau.

fotograf nunta

Deoarece dorim sa tinem pasul cu tot ce este mai nou in domeniu, participam frecvent la cursuri si workshop-uri.

Indiferent ca aveti nevoie de un fotograf profesionist sau un videograf pentru eveniment sau o simpla sedinta, echipa noastra va sta la dispozitie.

Fotografiem si filmam orice tip de eveniment: nunta, botez, cununie civila, logodna, bal de absolvire.

cameraman nunta Targu Ocna

Galerie Cameraman Nunta Targu Ocna
ANPC - Solutionarea alternativa a litigiilor ANPC - Solutionarea online a litigiilor